WebáruházakWebbutikNyelvoktatásGyártásKozmetikaTestépítő IskolaAutó Kereskedés

Nyitó oldal

Elérhetőségeim

Médiaajánlatok

 

---------------------------

Panasonic telefonközpont
Digitális telefonközpont
Analóg telefonközpont
ISDN telefonközpont
VoIP telefonközpont

-----------------------

Önéletrajzom

Fogfehérítés házilag

Üdvözlöm!

A FlexCom weeCONOMY AG. svájci székhelyű nemzetközileg elismert cég, jelenleg 22 országban van jelen, magyarországi képviselete Budapesten található (1116 Budapest Gyapot u. 1. II. emelet )
2015. februárban elindított egy olyan munkalehetőséget nálunk is, mint korábban az Google Adsense. Ez is online, számítógépes munka.
A weeCONOMY AG. egy világméretű kedvezmény rendszert működtet, melyhez üzletek, szállodák, különböző szolgáltatók, szervizek, patikák, egyszóval kedvezményadó helyek csatlakozhatnak.

Itt lehet regisztrálni: http://www.weeconomy.com/4444817607547597

 A rendszer lelke természetesen a vásárló (weeMember) aki ezeken a helyeken költi el a pénzét.
Ha olvasod ezt az oldalt, már Te is közéjük tartozol, hiszen regisztrációddal, jogosult lettél az eddig csatlakozott kedvezményadó helyeken visszatérítésre, minden vásárlásod után. Ez üzletenként változó, átlagosan 5-10 %.
A munka tulajdonképpen kedvezményadók berögzítése egy internetes felületen.
Ha regisztráltál, meg tudod nézni a térképen, van-e a környezetedben olyan vállalkozás aki nem csatlakozott még. (Nagyon sok ilyet fogsz találni, mert a folyamat még az elején tart).
Válaszd ki ezek közül azokat, akikhez Te is szívesen járnál, vagy már jársz is vásárolni, szolgáltatást igénybe venni, de persze olyanokat is, akikről tudod hogy nagy forgalmat bonyolítanak, és rögzítsd be őket. (Kérlek nagy nemzetközi multik üzleteit, mint a Tesco, Aldi ,Lidl, Penny stb. ne rögzíts, ezeket a rendszer nem fogadja )
Meg kell adnod a cég nevét, címét, majd a térképen is be kell jelölnöd a pontos helyét.


(Ezen a linken egy projekt indítását nézheted meg : http://youtu.be/socjbDPSfz0

Hogyan is lesz ebből Neked jövedelmed ? Minden egyes így berögzített vállalkozás forgalmából
0,5-1,5 % a Te számládra kerülhet. Hogy ez így legyen, azért még dolgoznod kell valamennyit.

Biztasd Te is rokonaidat, barátaidat, ismerőseidet a regisztrációra. Oszd meg ezt a lehetőséget internetes oldalakon, Facebook, Twitter, ingyenes hirdetési oldalakon, stb. minél több helyen, és aki a Te meghívásodra regisztrál, a Te csapatod tagjává válik.


Személyes regisztrációs link előhívása :

Itt lehet regisztrálni: http://www.weeconomy.com/4444817607547597

 Csapattagjaid közül 4 főt kell az általad rögzített vállalkozáshoz rendelned. Ha ezzel megvagy, az az üzlet már hozzád tartozik. Erre max. 28 nap áll a rendelkezésedre. Amint kész egy projekt, bizonyos idő eltelvel, a weeConomy-tól profi üzletkötők fogják majd felkeresni a tulajdonost, bemutatják neki a weeConomyt, és vélhetően becsatlakoztatják a kedvezményadók közé. He ez megtörténik, az ebben az üzletben bonyolódó weeConomy-s tranzakciók után már jóváírják a jutalékod.

Neked nem kell személyesen tárgyalnod senkivel ! Erre vannak a cégnek képzett, és jól motivált üzletkötői.
A rendszer nem korlátozza a projektjeid számát, és persze nem csak a közvetlen környezetedből választhatsz vállalkozást, hanem bárhonnan az országból.
Az igazán nagy horderejű változás ez év május 1-től történik meg, ekkortól ugyanis külföldi cégeket is rögzíthetsz, és ha hozzájuk is tudsz 4 fő csatolni, az ő forgalmuk után is megkaphatod a fentebb említett jutalékot. Ezzel szó szerint határtalan lehetőségek kapuja nyílik meg előtted.
Plusz jövedelmed lesz még a Te meghívásodra regisztrálók személyes kedvezményeiből is, amit az üzletekben kapnak. Ennek mértéke 0,5%. Amennyiben a csapatodból valaki szintén szervezővé (weeJobber) válik, az ő projektjeinek forgalma után szintén 0,5 %-ot kapsz.
És innentől kezdve már bátran beszélhetünk európai szintű jövedelmekről.
Hogy ezt mikorra éred el, csak a szorgalmadon, kitartásodon múlik.
Ne feledd, ez igazi passzív jövedelem, hiszen ha egy üzlet már a Tied, többé semmi dolgod vele !

Töltsd le okos telefonodra a weeAPP applikációt, és zsebben hordhatod a munkahelyedet.
Az app segítségével tudod majd a kedvezményt jóváíratnod, a már becsatlakozott üzletekben,illetve a weeKiss funkcióval meg tudsz hívni ismerősöket a weeConomyba.
Az applikáción jelenítsd meg a térképet, koppints a cégek ikonjára, és a felugró ablakban,a jobb felső sarokban like-old a kedvezményadó helyeket, így növekszik a jutalékod ! Minden vállalkozást csak egy like-ot tudsz tenni. Minél több „kedvelése” van egy helynek, az üzletkötők annál könnyebben fogják becsatlakoztatni őket.
Jó hír ! Elkészült a fejlesztés, ezentúl Mozilla, és Chrome böngészőben is tudsz like-olni !!
Like-old a szürke (csatlakozásra váró) ikonokat is, akár a külföldieket is, így növelheted a jutalékod mértékét ! Ezt látni fogod majd az oldaladon.

Még egyszer köszönöm hogy csatlakoztál a csapatomhoz !

Kívánom, hogy minél több sikeresen lezárt projekted legyen !!

Itt lehet regisztrálni: http://www.weeconomy.com/4444817607547597

 

Érdeklődjön:

Virág László
Tel: 06/72/479-159
Visszahívást kérhet:
Vonalas telefonra,
30-s mobilra
Slype: virag_laszlo_44
E-mail: netszolga@netszolga.hu
Web: www.netszolga.hu

   Somatodrol-EN    Somatodrol-DE   Somatodrol-PL   Somatodrol-CZ  Somatodrol ES  Somatodrol PT  Somatodrol SK  Somatodrol IT  Somatodrol-RO Somatodrol-LT  Somatodrol-HU  Somatrodol-FR  Somatrodol-HR 

 Netszolga   netszolga@netszolga.hu
Last updated: 10/27/19.