WebáruházakWebbutikNyelvoktatásGyártásKozmetikaTestépítő IskolaAutó Kereskedés

Nyitó oldal

Elérhetőségeim

Médiaajánlatok

 

---------------------------

Panasonic telefonközpont
Digitális telefonközpont
Analóg telefonközpont
ISDN telefonközpont
VoIP telefonközpont

-----------------------

Önéletrajzom


webáruház, webbutik, szépség, egészség, kiskereskedelem, nagykereskedelem

 

Lakásfelújítás Budapesten és Pest megye valamennyi településén!

Szakmai képességünk és tapasztalatunk legnagyobb elismerésének tartom, hogy megrendelőink nyugodt szívvel ajánlanak tovább minket ismerőseiknek lakásfelújítás vagy egyéb felmerülő építőipari munkáik előtt és újra igénybe veszik szaktudásunkat az új megbízásaik alkalmával!

 

Lakásfelújítás változtassa velünk lakását igazi otthonná. - Lakásfelújítás1 Kft.

Ön jó helyen jár ha megbízható szakembert keres a lakásfelújítás elvégzésére, mert...

bulletSegítünk Önnek szaktanácsadással, hogy hogyan fogjon bele a lakásfelújítás összetett munkáiba, hol vegye meg a beépítésre kerülő anyagokat a legolcsóbban!
bulletHa szeretne magasan képzett kvalifikált kollégákkal dolgoztattni a lakásfelújítás alatt.
bulletHa Önnek is fontos, hogy a pénzéért szép és jó munkát kapjon.
bulletHa azt szeretné hogy a lakásfelújítás stresszmentesen történjen.
bulletHa szeretne a lakásfelújítás előtt olyan árajánlatot kapni a kézhez amit Ön is átlát, buktatók és rejtett költségek nélkül.
bulletHa szeretné a lakásfelújítás után visszakapni lakását tisztán és csak az új lakás örömeit kihasználva pihenni, jó érzéssel haza menni.

Lakásbővítés lakás átalakítás

A lakásbővítés engedélyköteles tevékenység, mivel az épülethez hozzáépítünk, megváltoztatásra kerülnek a tartószerezetek. A lakás átalakítás nem endély köteles tevékenység, amennyiben tartószerkezeti változások nem lesznek a felújítás alatt.
A lakásfelújítás összetett munkák folyamata. Lesz Önnél vízszerelés, gázszerelés, villanyszerelés, szobafestés, hidegburkolás, meleg burkolás... illetve még pár nem említett munkafolyamat.

A legfontosabb, hogy a lakásfelújítás munkálatait próbálja egy kézbe adni! Amennyiben ez nem lehetséges, sok problémával fog szembesülni, sőt garancia sem lesz! Csúszni fognak a szakiparosok, egymás munkáját nem fogják megbecsülni, ez által a lakásfelújítás koordinálása kicsúszik az Ön kezéből!
 
  
 
 
A mindennapi életünk során használódik a lakásunk és sok év után célszerű eszközölni a lakás felújítás munkálatait, mert egy leromlott lakásba nem szívesen siet haza senki. Egy átlagosnak nevezhető lakásfelújítás időtartama 3 hét, vagyis 21-25 nap között várható a befejezés. A rossz komfortérzet ( elhasználódott wc csésze és szaniterek ) Régi, megkopott villanykapcsolók látványa, elvetemedett és rosszul záródó nyílászárók...stb., mind szükségessé teszik, hogy Ön mielőbb belekezdjen a felújítási munkákba.
Lakásfelújítás Google+ oldalunk.
Nincs lakásfelújítás bontás nélkül, viszont az elkészítési módja lehet ésszerű és tervezett! Némi odafigyeléssel lehet vigyázni a szomszéd érdekeire is, de sajnos sokszor nem tapasztaltam toleranciát a vállalkozók oldaláról. A lakóközösség Önnel fog vitába szállni a kivitelezés miatt!
 
 
 
A lakásfelújítás egyik rejtett problémája a vízhálózat elavultsága, mivel a bontás megkezdéséig nem fogja látni a csőhálózat állapotát, a csövek korrodáltságát. Amennyiben lakásfelújítás megkezdése előtt nem kérte a hálózat cseréjét, akár szemrevételezéssel is megállapíthatja a vezetékcsere szükségét. Egy korrodált vascső bármikor kilyukadhat a frissen elvégzett lakásfelújítás után ismét hívhat szakembert a helyreállításhoz, ami sajnos bontással, kosszal jár együtt!
A lakásfelújítás vízszerelés gázszerelés hálózatok újratervezése és kivitelezése, időigényes folyamattekintse meg fürdőszoba felújítás oldalunkat. Amennyiben a lakásfelújítás alkalmával gáztervre és engedélyre lesz szüksége, az átadási határidő kitolódhat akár 2-2.5 hónapra.
 
 
Régi lakásokban naponta találkozunk alumínium vezetékekkel, aminek a vezetőképessége csekély a megnövekedett energiafogyasztásunkhoz képest. A vezetékek felmelegednek, nagyobb terhelés esetén pedig akár végig is éghet a falban a vezeték, ezzel máris oda a csodálatosan szépen felújított lakás látványa. Érdemes minden helyiséget külön megszakítóra szerelni, illetve külön szerelendő a kazán, a hűtőszekrény és a villanytűzhely. Amennyiben a villanyszerelés készítésénél új hálózatot alakít ki, gondoskodjon egy "FI" relé beépítéséről is, kerülje el a " rázós élményeket a lakásfelújítás után!
 
 
 
A hideg burkolás előtt bizonyos helyeken a víz ellen is szükséges védekezni! Ilyen helyek a vizesblokkok, ahol kent víz elleni szigetelés felhordása javasolt. A hideg burkolás, csempézés és padlólapozás, járólapozás a felújított lakásának az egyik legfontosabb és legjobban használt része, fontos a jó minőségű anyagok kiválasztása a megfelelő csemperagasztó alkalmazása.

Ide tartozik a padlószőnyeg, a parketta, a laminált padló, a bambuszpadló, a linóleum, laminált parketta. Ezeknek az anyagoknak a lerakása fokozott figyelmet igényel, mert a lakásfelújítás után ezt az elvégzett munkát, mindenki látni fogja

A lakásfelújítás egyharmadnyi költségét emészti fel a nyílászárók cseréje, de ez lehet több is az igényektől függően, ajánlott minimum 5 légkamrás nyílászárót beépíttetni a szakemberekkel, természetesen argonnal töltött üvegezéssel.

Munkáink során törekszünk a megfelelő és elfogadható jó árak kialakítására,  Mi  jó ár melett három év teljes körű garanciát is biztosítunk.

 

Hol vállalunk munkát Budapest területén

 

Munkát a következő Budapesti területeken vállalunk:
Budapest
Budapest I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület, 1.ker., 2.ker., 3.ker., 4.ker., 5.ker., 6.ker., 7.ker., 8.ker., 9.ker., 10.ker., 11.ker., 12.ker., 13.ker., 14.ker., 15.ker., 16.ker., 17.ker., 18.ker., 19.ker., 20.ker., 21.ker., 22.ker., 23.ker.
 

Pest megyei települések, ahonnan várjuk hívását


A következő területeken keressék építőipari szolgáltatásunkat:

Pest Megye: Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kistarcsa, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kocsér, Kóka, Kőröstetétlen, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Ráckeve, Rád, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, újszilvás, Üllő, Uri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok.
Bővebben: Minőségi lakásfelújítás és szobafestés csak szakemberekkel valósítható meg!
Egyéb tevékenységeink: Kőműves és hőszigetelés, valamint ács és tetőfedő munkák kivitelezése.

Várom érdeklődését:

Virág László
Tel: 06/72/479-159
Visszahívást kérhet:
Vonalas telefonra,
30-s mobilra
Slype: virag_laszlo_44
E-mail: netszolga@netszolga.hu
Web: www.netszolga.hu

 

 

 


   Somatodrol-EN    Somatodrol-DE   Somatodrol-PL   Somatodrol-CZ  Somatodrol ES  Somatodrol PT  Somatodrol SK  Somatodrol IT  Somatodrol-RO Somatodrol-LT  Somatodrol-HU  Somatrodol-FR  Somatrodol-HR 

 Netszolga   netszolga@netszolga.hu
Last updated: 07/07/19.